Громадяни України, постраждалі в метро Рима, виявилися фанами московського ЦСКА

Середа, 24 жовтня 2018, 10:33

Громадяни України, які постраждали в результаті аварії ескалатора у римському метро, приїхали з України підтримати російську команду.

Про це "Європейській правді" стало відомо від посла України в Італії Євгена Перелигіна та з власних джерел.

"Виявляється, що і в Україні ще є фанати московського клубу, які супроводжують ЦСКА у Лізі чемпіонів", - підкреслив дипломат, наголосивши, що потерпілими виявились фани, які прилетіли з України спеціально підтримати команду.

З якого міста прилетіли вболівальники, не відомо. У посольстві України не коментують інформацію щодо їхніх персональних даних.  Проте з власних джерел "Європейській правді" стало відомо, що сьогодні вони повертаються в Україну рейсом через Варшаву.

Нагадаємо, у вівторок ввечері у Римі на станції метро Repubblica сталася аварія ескалатора, на якому спускались уболівальники московського клубу ЦСКА. Футбольні фанати прямували на матч Ліги чемпіонів між італійською "Ромою" та ЦСКА.

На поширеному в акаунті вболівальників клубу відео видно, як люди з великою швидкістю летять донизу, утворюється тиснява. Ймовірно, аварію могли спровокувати самі вболівальники, які почали стрибати на ескалаторі.

Внаслідок інциденту, за даними італійської влади, постраждали 24 людини. МЗС України повідомило про 4 постраждалих громадян України. Їх госпіталізували, травми не несуть загрози життю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.