У Німеччині осушують озеро, щоб встановити убивцю

Субота, 6 жовтня 2018, 16:57

У Німеччині фахівці в суботу приступили до осушення озера Тітьєнзеє поблизу комуни Шваневеде в землі Нижня Саксонія.

Слідчі сподіваються, що в ході робіт вдасться виявити останки молодої жінки з Бремена, яка безслідно зникла 25 років тому, повідомляє Deutsche Welle.

З серпня цього року її тогочасного співмешканця підозрюють у вбивстві. Він дає свідчення в земельному суді Бремена та всі звинувачення заперечує.

 

За версією слідства, чоловік міг піти на злочин, оскільки жінка погрожувала залишити його і забрати з собою їх маленького сина.

Через рік після раптового зникнення жінки рибалки витягли з озера важкий пакет із камінням та її особистими речами і обручкою. Водолази останки жінки виявити не змогли - занурення були серйозно ускладнені через вкрай погану видимість на глибині.

У зв'язку зі слуханнями в суді Бремена ухвалили рішення спробувати знайти знаряддя злочину, а можливо, і останки жінки, відкачавши близько 35 мільйонів літрів води у сусідню річку Везер.

За прогнозами, на осушення може піти від двох до п'яти днів. Рибу з озера обіцяють випустити в розташований неподалік ставок. Що буде з водоймою після завершення слідчих дій, не уточнюється.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: