"Шарф запізнень потягів", який німкеня плела весь рік, купила Deutsche Bahn

фото, відео
Четвер, 17 січня 2019, 14:15

Шарф, який сплела розчарована запізненнями потягів компанії Deutsche Bahn німкеня, за 7550 євро на аукціоні купила сама залізнична компанія.

Про це повідомляє Hannoversche Allgemeine.

Як раніше повідомляла "ЄвроПравда", шарф завдовжки 1,5 метри жінка плела протягом 2018 року. Вона регулярно добиралась на роботу з передмістя Мюнхена та в’язала по два рядки кожного дня. При цьому використовувала різні кольори, щоб показати, наскільки поїзди запізнювалися.

 

Сірий позначає запізнення менше 5 хвилин, рожевий – 5-30 хвилин, червоний – коли потяг запізнювався на понад півгодини, або ж коли із запізненням прибували обидва потяги.

Фото шарфа у Twitter опублікувала донька жінки журналістка Сара Вебер. Реакція користувачів була дуже бурхливою – і шарф вирішили продати на eBay.

Як пізніше з’ясувалось, шарф придбали члени команди Deutsche Bahn, які опікуються діджитал-питаннями. Керівник відділу поширив відео у Twitter, на якому видно, як він та члени його команди стежать за проведенням аукціону. У якийсь момент він радісно зривається з крісла і плескає в долоні колеги.

Тепер шарф, який демонструє запізнення потягів Deutsche Bahn, офіційно належить Deutsche Bahn.

7550 євро, виручені за шарф, будуть використані з благодійною метою.

Раніше Deutsche Bahn, найбільший оператор залізничного транспорту в Європі, оголосив про призначення відповідального за вирішення проблеми постійних запізнень своїх поїздів.

У 2018 році запізнювався кожен четвертий потяг компанії, понад третина швидкісних поїздів ICE теж прибували із запізненням, повідомила Deutsche Bahn у серпні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.