У Британії створили сайт для закупки продуктових наборів на випадок "жорсткого Brexit"

Середа, 23 січня 2019, 10:28

У Британії з’явився сервіс для онлайн-покупок, за допомогою якого жителі Сполученого Королівства можуть придбати все потрібне для того щоб пережити можливий "жорсткий Brexit", якщо країна вийде з ЄС без угоди.

Про це повідомляє Bloomberg.

Користувачі сайту brexitprepping.com можуть обрати власний "рівень тривожності щодо Brexit" від "трохи стурбований" до "досить схвильований" і "мене охоплює паніка". Після цього сервіс створює замовлення, для того щоб створити запаси їжі і напоїв на термін від тижня до трьох місяців залежно від рівня тривоги.

Запаси на один тиждень обійдуться у приблизно 111 фунтів стерлінгів (143 долари), на місяць 459 фунтів (595 доларів), на три місяці - 1,415 фунтів (більше 1,8 тисяч доларів).

Особливістю замовлення для тих, хто за рівнем тривожності є панікером є запас алкоголю – 31 пляшка віскі, горілки, вина і абсенту. Автори сайту стверджують, що алкоголь потрібен для боротьби зі стресом через хаотичний Brexit.

Автори сайту стверджують, що не рекламують якусь мережу супермаркетів і що не пов’язані з кампаніями за чи проти Brexit.

"Ідея полягала в тому, щоб змусити людей зрозуміти, у що ми вплутуємося, перетворивши накопичення запасів з нервом активності параноїків у звичайний онлайн-сервіс, якого всі потребують", - стверджують вони.

"Такий брексітер як Джейкоб Ріс-Могг (депутат-консерватор) може обрати перший варіант, а, наприклад) переконана прихильниця збереження в ЄС Анна Субрі могла б обрати третю опцію", - додають автори сайту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.