Голова МЗС Угорщини у Москві обговорив питання України

Четвер, 21 березня 2019, 13:46

21 березня в Москві відбулася зустріч першого заступника міністра закордонних справ РФ Владіміра Тітова з угорським колегою Петером Сійярто.

Про це повідомила прес-служба російського відомства.

"Обговорено ряд практичних питань російсько-угорських відносин з акцентом на реалізацію домовленостей, досягнутих 18 вересня 2018 року в Москві в ході зустрічі президента РФ Путіна з прем'єр-міністром Угорщини Орбаном. Підтверджено обопільна зацікавленість в поступовому розвитку торгово-економічної та інвестиційної взаємодії, культурно-гуманітарних обмінів. Намічено конкретні заходи щодо подальшого розширення договірно-правової бази двосторонніх відносин", - йдеться у заяві.

Партії влади в Німеччині обговорили "російський слід" у підпалі спілки угорців в Ужгороді

"Проведено ґрунтовний обмін думками з питань відносин Росія - ЄС і Росія - Рада Європи, проблематики внутрішньоукраїнської кризи, ряду інших питань, що становлять обопільний інтерес, зокрема взаємну підтримку кандидатур країн на обрання в міжнародних організаціях", - додали в МЗС Росії.

18 вересня прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Росія і Угорщина домовилися про поставки російського газу на 2020 рік. Сторони також обговорюють питання продовження "Турецького потоку" через Болгарію і Сербію до Угорщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.