В тілі свідка у справі Берлусконі не знайшли радіокативних отруйних речовин

П'ятниця, 22 березня 2019, 16:27

Результати перших аналізів тіла марокканської моделі Іман Фаділь, яка була постійним гостем вечірок Сільвіо Берлусконі "бунга бунга" та свідчила у справі протии нього, виключили радіоактивне отруєння як можливу причину її смерті.

Про це повідомляє The Guardian, посилаючись на інформацію лікарів.

Італійські судді минулого тижня почали розслідування можливого вбивства 33-річної Фаділь, яка у 2012 році давала свідчення проти колишнього прем'єр-міністра Італії Берлусконі. Його звинуватили в тому, що він платив за секс з неповнолітньою повією. Берлусконі спочатку був засуджений, але пізніше виправданий за апеляцією.

82-річний Берлусконі балотуватиметься до Європарламенту

33-річна Іман Фаділь померла у лікарні в Мілані 1 березня, через місяць після госпіталізації з болями в шлунку. За кілька днів до цього вона розповіла друзям та свому адвокату, що її отруїли. Фаділь неодноразово розповідав друзям і родичам, що їй страшно, і що хтось хоче її вбити.

Судові особи в Мілані, які займаються розслідуванням вечірок Берлусконі "бунга бунга", наказали провести розтин її тіла і вилучити її медичні документи.

Берлусконі очікує новий судовий розгляд у справі про проституцію

Розтин все ще не був проведений, але перші аналізи її тіла виключили присутність радіоактивних речовин, які спочатку були вказані в якості можливої причини смерті.

Лікарі припустили, що Фаділь могли отруїти іншими хімічними речовинами, або що вона померла від рідкісного захворювання, яке медики не змогли діагностувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.