Королівська родина Британії блокуватиме інтернет-тролів у соцмережах

Вівторок, 5 березня 2019, 10:16

Королівська сім'я Великої Британії попередила, що блокуватиме всіх інтернет-тролів, які розміщують образливі повідомлення на її сторінках у соціальних мережах, і повідомлятиме про злочинців до поліції.

Як повідомляє агентство Associated Press, Букінгемський палац, Кларенс-хаус і Кенсінгтонський палац прописали політику, яка забороняє образливі, ненависні і расистські висловлювання.

Вони стверджують, що залишають за собою право визначати, хто порушує їхні правила і чи можуть коментарі бути заблоковані.

"Мета наших соціальних мереж полягає в тому, щоб створити середовище, в якому наша спільнота може безпечно брати участь у дебатах і вільно висловлювати свої зауваження, запитання та пропозиції. Ми просимо всіх, хто спілкується в наших соціальних мережах, виявляти ввічливість, доброту і повагу до всіх інших членів наших соціальних мереж", - ідеться у вказівках монаршого дому.

Правила спілкування наполягають на тому, що повідомлення не повинні "містити спам, бути наклепницькими, обманювати інших, бути непристойними, образливими, погрозливими, ненависними, підбурливими або пропагувати матеріали сексуального і насильницького характеру". Вони також не мають "сприяти дискримінації за ознакою раси, статі, релігії, національності, інвалідності, сексуальної орієнтації чи віку".

За профілем королівської сім'ї в Twitter стежать близько 3,87 мільйона коритсувачів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: