Колишня речниця Кучми перемогла у тендерах на проведення інформкампаній про ЄС і НАТО

Середа, 24 квітня 2019, 11:17

Визначився переможець тендерів на проведення в Україні інформаційних кампаній щодо успішного досвіду впровадження європейських стандартів та взаємодії України з НАТО.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Право на проведення всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змісту і засад взаємодії України з НАТО та ролі НАТО у зміцненні міжнародної стабільності і безпеки отримало ТОВ "Український інститут розвитку медіа". 

Під час аукціону ця компанія надала найбільшу цінову пропозицію у сумі 3 413 700 грн і переможцем була оголошена інша компанія - ТОВ "Медіа хаб", яке запропонувало виконати роботи за 2 442 000 грн.

Однак тендерний комітет відхилив позицію у зв’язку з тим, що учасник торгів "не відповідає кваліфікаційному критерію, а саме не підтвердив документально свій досвід виконання роз’яснювальних кампаній. Пропозиції решти учасників торгів також були відхилені. Вони ще мають право оскаржити заміну переможця.

Тендер на проведення інформкампанії про НАТО виграв ФОП Петренко

"Український інститут розвитку медіа" також отримав право на проведення інформаційної кампанії щодо успішного досвіду впровадження європейських стандартів в усіх сферах життя, у тому числі в бізнесі, науці, культурі, а також громадській діяльності в державах - членах ЄС.

Переможцем цього тендеру спочатку стала ТОВ "Академія навичок", яка запропонувала виконати роботи за 1 799 000 грн. Однак тендерний комітет відхилив заявку, оскільки учасник подав копію довідки про відсутність заборгованості перед бюджетом, що була недійсна на момент подання переможцем торгів. Решту претендентів відсіяли через невідповідність критеріям відбору.

"Український інститут розвитку медіа" виконає роботи за 3 533 400 грн. Це організація колишнього прес-секретаря Леоніда Кучми Олени Громницької. Минулого року вона вже вигравала тендер на проведення інформаційної кампанії щодо євроінтеграції України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.