Трамп назвав "сміховинними" статті звинувачення у справі про імпічмент

Вівторок, 10 грудня 2019, 17:34

Президент США Дональд Трамп назвав "сміховинними" офіційні звинувачення, проєкт яких був сьогодні оприлюднений у Палаті представників.

Як повідомляє "Європейська правда", про це Трамп написав у Twitter.

"Надлер (Джеррольд Надлер – голова комітету з питань судової влади Палати представників, - ред.) щойно сказав, що я "тиснув на Україну, щоб втручатися у наші вибори 2020 року". Сміховинно, і він знає, що це неправда. І президент, і міністр закордонних справ України багато разів говорили, що "ТИСКУ НЕ БУЛО". Надлер та демократи це знають, але відмовляються визнавати!" - написав Трамп.

Він також розкритикував главу Комітету з питань розвідки Адама Шиффа, назвавши його "абсолютно корумпованим політиком, який зробив жахливу і шахрайську заяву".

"Його спіймали на цьому, він дуже збентежився, але з ним нічого не трапилось за скоєння цього шахрайства. Зрештою, за це доведеться відповісти!", - написав Трамп.

Нагадаємо, 10 грудня демократи Палати представників офіційно оприлюднили дві статті про імпічмент, звинувативши президента США Дональда Трампа у зловживанні владою та перешкоджанні Конгресу.

Після оголошення статей цього тижня за їхнє затвердження голосуватиме комітет з питань судової влади, а наступного тижня очікується голосування у Палаті представників, де демократи мають більшість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: