У Парижі заборонили розпивати алкоголь на берегах Сени – після перших посиденьок

Вівторок, 12 травня 2020, 09:30

Префектура поліції Парижу заборонила розпивати алкогольні напої на берегах Сени після того, як у перший день послаблення карантину там зібралися компанії друзів.

Як пише "Європейська правда", відповідне розпорядження поліція оприлюднила у Twitter.

Префектура поліції Парижу за розпорядженням міністерства внутрішніх справ заборонила розпивати алкогольні напої на берегах каналу Сен-Мартен та набережних вздовж інших каналів Сени.

"Префект поліції з прикрістю повідомляє про те, що вимушений від сьогодні, 1-го дня виходу з карантину, заборонити розпивати алкогольні напої у громадських місцях, тому що не всі відчувають необхідність дотримуватися санітарних заходів своїм власним обов’язком, а не чиєюсь вказівкою", - йдеться у коментарі.

Причиною для такого рішення стало те, що вже "за лічені години після послаблення обмежень"  на берегах каналів зібралися компанії, загалом кілька десятків людей, особливо не переймаючись дотриманням дистанції.

Париж збирається зробити низку вулиць повністю пішохідними

Нагадаємо, вчора Франція розпочала масштабне послаблення обмежень після майже 2 місяців жорсткого карантину. Тепер свобода пересування людей майже не обмежується, у більшості регіонів дозволили відвідувати парки. Відкрилися більшість магазинів та підприємств, частково відновлюють навчання у школах. 

Водночас надзвичайний стан у сфері охорони здоров'я продовжиться до 10 липня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: