У Лондоні прогнозують транспортний колапс через маси охочих вшанувати королеву

П'ятниця, 9 вересня 2022, 12:42

У найближчі кілька днів у Лондоні очікуються скупчення людей та затримки у громадському транспорті, оскільки велика кількість людей прагне віддати шану померлій королеві Єлизаветі II.

Про це попередив британський уряд у п’ятницю, пише "Європейська правда" з посиланням на Sky News.

У кабінеті міністрів заявили, що подробиці похорону королеви та інших майбутніх церемоніальних та пам'ятних заходів будуть оголошені "в належний час".

"Ми розуміємо, що багато людей поїдуть до Букінгемського палацу та інших королівських резиденцій на знак своєї поваги. Ми очікуємо великого скупчення людей, що може становити загрозу громадській безпеці. Тих, хто подорожує, просять дотримуватися всіх інструкцій, наданих їм стюардами та поліцією", - заявили у британському уряді.

"Ми очікуємо значного скупчення людей та затримок у громадському транспорті. Громадськість має заздалегідь перевіряти та планувати поїздки відповідним чином", - додали в уряді.

У віці 96 років у шотландському замку Балморал 8 вересня померла королева Великої Британії Єлизавета II.

У Великій Британії, а також усіх країнах Співдружності Націй розпочалася десятиденна жалоба у зв’язку зі смертю королеви Єлизавети II.

Принц Чарльз, який технічно став главою британської монархії після смерті Єлизавети II, офіційно буде проголошений королем у суботу.

Читайте також: Королева, яку пам’ятатимуть у Британії та в Україні: найважливіше про Єлизавету II.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: