МОЗ Молдови опублікувало стратегію комунікації з помітками: "Нічого не зрозуміло"

Середа, 11 січня 2023, 10:38

Міністерство охорони здоров'я Молдови 11 січня опублікувало стратегію комунікації на 2021-2023 роки, у якій містилися помітки "Нічого не зрозуміло".

Про це пише молдовське видання NewsMaker, пише "Європейська правда".

Як стверджується, в опублікованій стратегії залишились помітки особи, яка її перевіряла. У двох абзацах тексту ця людина залишила коментарі, що їй "нічого не зрозуміло".

Бельгія оголосила епідемію грипу, що посилює тиск на систему охорони здоров’я

Так, на сьомій сторінці стратегії комунікації та плану її реалізації написано, що вона "спрямована на забезпечення структури, що підтримуватиме та просуватиме ефективну, цільову комунікацію для всіх зацікавлених сторін у межах усієї системи. Зацікавлені сторони включають потенційних та наявних клієнтів, сім'ї, опікунів, керівників, інших співробітників, уряд, профспілки, фонди, НУО та інші структури". Наприкінці абзацу в дужках написано: "Тут нічого не зрозуміло".

Таке саме зауваження є й на іншій сторінці тексту, де також ідеться про комунікаційну стратегію та аудиторію.

Прессекретарка міністерства Олена Мудра заявила, що не має стосунку до цього документа, за нього відповідають її попередники.

Видання окремо звернулося по офіційний коментар до міністерства, але поки не публікує його відповідь.

Нагадаємо, що у Молдові готуються протестувати систему онлайн-голосування на місцевих виборах, які відбудуться восени цього року. 



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.