У Венеції розбився автобус, понад 20 загиблих

фото, відео
Вівторок, 3 жовтня 2023, 22:52

У районі Местре італійської комуни Венеція автобус упав із висоти близько 10 метрів і загорівся, внаслідок чого є загиблі та поранені.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Correre della Sera.

За попередніми даними, автобус у вівторок ввечері з'їхав з проїжджої частини на шляхопроводі, пробив огорожу й упав із висоти близько десяти метрів. Під час падіння він зачепив лінії електропередачі і зайнявся, тому що працював на метані.

Префектура Венеції повідомила, що в аварії загинула щонайменше 21 людина, ще 12 – поранені й кілька вважаються зниклими безвісти.

Управління охорони здоров’я міста мобілізувало всі відділення швидкої допомоги лікарень. На місце аварії прибули щонайменше 40 машин швидкої допомоги. Також на місце події прибули пожежники, які намагаються загасити вогонь.

Автобус належав компанії, яка здійснювала перевезення для кемпінгу, тому він був повен людей.

Прем'єр-міністерка Джорджія Мелоні висловила "найглибші співчуття, а також співчуття всього уряду" у зв'язку з аварією в Местре.

Нагадаємо, минулого місяця щонайменше двоє людей загинули внаслідок ДТП з автобусом на трасі Цетинє – Будва у Чорногорії, в аварії також постраждали українці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: