Прем’єрка Данії прибула до України

відео
П'ятниця, 23 лютого 2024, 12:54

Прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен прибула до України з четвертим візитом від початку повномасштабного вторгнення РФ.

Як пише "Європейська правда", відео зі Львова з прем’єркою Данії поширив у Telegram та Facebook президент Володимир Зеленський.

"У Львові на Марсовому полі Личаківського кладовища разом із прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен вшанували пам’ять загиблих захисників України.

Ми ніколи не забудемо героїв, які захищали нашу незалежність, свободу та майбутнє. Вічна слава всім, хто віддав своє життя за Україну!", – написав Зеленський.

Реклама:

Як повідомляють данські ЗМІ, сьогоднішній візит, який проходить у західній частині України, є четвертим візитом прем'єр-міністра після 24 лютого 2024 року.

Останній візит відбувся у вересні минулого року, коли вона зустрілася із Зеленським.

Напередодні Метте Фредеріксен оголосила, що її країна укладає двосторонню угоду з Україною, яка гарантує безпекову підтримку Києву у наступні 10 років. Однак публічної церемонії підписання угоди наразі не було.

Це сталось після того, як аналогічні угоди були укладені з Францією та Німеччиною.

Читайте більше про те, які "гарантії" отримав Київ від Німеччини та Франції і чому безпекові угоди вже готують до змін.

Також дивіться відео "ЄвроПравди": Що пообіцяли Зеленському Британія, Німеччина та Франція? Чому без США? Все про "гарантії безпеки"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: