Байден за добу зібрав рекордні $10 млн на вибори після виступу в Конгресі

Понеділок, 11 березня 2024, 10:27

Передвиборча кампанія президента США Джо Байдена за добу зібрала 10 мільйонів доларів після його звернення в Конгресі "Про стан справ у державі" минулого тижня.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє Bloomberg.

За словами менеджерки кампанії Байдена Джулі Чавес Родрігес, це найбільший збір за 24 години.

Кампанія повідомила, що збір коштів на місцях досяг рекордних рівнів за останні чотири місяці, досягнувши нового рекорду погодинного збору коштів в інтернеті три години поспіль під час виступу президента у Конгресі, інформує NBC News.

Реклама:
Як популярна американська співачка може допомогти Байдену переобратися

Це зростання збору коштів є значним, враховуючи, що кампанія Байдена та партійні структури демократів зібрали понад 42 мільйони доларів за весь січень.

Годинна промова президента у Конгресі, в якій він розкритикував свого майбутнього конкурента на виборах Дональда Трампа, стала неофіційним стартом його кампанії після того, як кандидат від республіканців розчистив собі шлях до номінації на праймериз у "супервівторок".

Раніше передвиборча кампанія Байдена запустила нову телевізійну рекламу, яка висміює його вік, як частину його 30-мільйонної кампанії з розміщення агітації.

Перед цим президент США відмовився обіцяти, що візьме участь у дебатах з Дональдом Трампом, заявивши, що це залежатиме від дій його ймовірного опонента.

До цього Байден закликав прихильників Ніккі Гейлі підтримати його на виборах після того, як колишня конкурентка Трампа в боротьбі за номінацію від Республіканської партії вийшла з перегонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: