В Іспанії внаслідок ДТП з наїздом вантажівки на поліцію загинули шестеро осіб

Фото
Вівторок, 19 березня 2024, 14:02

Біля іспанської Севільї в ніч на вівторок сталася ДТП, внаслідок якої загинули шестеро людей, серед яких двоє правоохоронців.

Про це повідомляє El Pais, пише "Європейська правда".

Рано-вранці, близько 4:40 за місцевим часом, вантажівка з комерційним вантажем – врожаєм помідорів – наїхала на блокпост поліції на 25-му кілометрі траси на південь від Севільї, де правоохоронці вибірково зупиняли автомобілі у рамках заходів протидії наркоторгівлі.

 
Фото: Цивільна гвардія
 
Фото: Цивільна гвардія

За джерелами у правоохоронних органах, водій здійснив несподіваний маневр і наїхав на поліцію та інші зупинені цивільні автомобілі. Співрозмовники кажуть, що, найімовірніше, причиною ДТП стала "втома, сон або помилка".

Реклама:

Внаслідок наїзду загинули двоє правоохоронців та четверо звичайних громадян, авто яких теж зупинили для перевірки. Водій вантажівки і ще одна людина, що була в кабіні поруч з ним, лишились неушкодженими. 

 
Фото: Paco Puentes

Слідчі намагаються з’ясувати, чи водій вантажівки на мить заснув і втратив контроль у той момент, коли проїжджав повз блокпост, за допомогою тахографа у вантажівці. Тести на алкогольне та наркотичне сп’яніння виявилися негативними. 

Нагадаємо, на початку місяця у польському Щецині стався наїзд водія на групу пішоходів, постраждали два десятки людей. Шестеро постраждалих виявились громадянами України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: