У Лондоні заарештували чоловіка, який напав на людей з мечем

фото
Новини — Вівторок, 30 квітня 2024, 12:20 —

Британська поліція заарештувала озброєного мечем чоловіка після повідомлень про ножові поранення під час серйозного інциденту на північному сході Лондона.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Reuters.

36-річного чоловіка заарештували після того, як поліція отримала повідомлення про те, що автомобіль в'їхав у будинок поблизу станції метро Ено.

 
Sky News

Поліція повідомила, що підозрюваний напав на представників громадськості та двох офіцерів.

Реклама:

Пізніше британські ЗМІ з посиланням на медиків повідомили, що до лікарні в результаті інциденту потрапили п’ятеро людей.

"Це, мабуть, був жахливий інцидент для тих, кого це стосувалося. Я знаю, що громада відчує шок і тривогу. Ми не вважаємо, що існує якась постійна загроза громаді", – сказала представниця столичної поліції Аде Аделекан.

Поліція заявила, що інцидент не виглядає пов'язаним з тероризмом, і вони не шукають інших підозрюваних.

"Я регулярно отримую інформацію про інцидент на станції Ено сьогодні вранці, – сказав міністр внутрішніх справ Британії Джеймс Клеверлі. – Я думаю про тих, хто постраждав".

Нагадаємо, минулого тижня у місті Амманфорд на заході Уельсу дівчина-підліток вчинила напад з ножем. Учнів великої загальноосвітньої школи після тривоги на кілька годин замкнули у їхніх класах через інцидент з трьома постраждалими, обставини якого спершу не розкривали.  

У підсумку з’ясувалося, що йшлося про напад з ножем, внаслідок якого постраждали двоє вчителів та учень, підозрювана – дівчина-підліток. Про можливі мотиви її дій не повідомляли. 

Усіх постраждалих вже виписали з лікарні. 

Того ж дня у Німеччині поліція застрелила озброєного мачете чоловіка в університеті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: