ЄС хоче створити з Україною та Росією консультативний механізм для реалізації Угоди про асоціацію

П'ятниця, 11 липня 2014, 09:10

ЄС готовий створити консультативний механізм за участю України та Росії для обговорення питань, пов'язаних з реалізацією Угоди про асоціацію.

Про це повідомили у четвер 10 липня в прес-службі європейського комісара з питань торгівлі Карела де Гюхта напередодні тристоронніх політичних консультацій щодо аспектів імплементації Угоди про асоціацію, які відбудуться у п'ятницю в Брюсселі, передає УНІАН.

"Напередодні зустрічі ЄС уже зазначив свою готовність створити консультативний механізм з Російською Федерацією та Україною, пов'язаний з імплементацією Угоди про асоціацію, включаючи глибоку і всеосяжну зону вільної торгівлі. Цей консультативний механізм буде спрямований на обговорення регуляторних питань, пов'язаних з її реалізацією", - повідомили в Єврокомісії.

Крім того, як зазначили в прес-службі єврокомісара, в ЄС сподіваються, що "ця зустріч буде плідною" і дасть змогу досягти "узгодженого результату".

Нагадаємо, що 11-12 липня цього року міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить робочий візит до Брюсселя для участі у тристоронній зустрічі Україна – ЄС – РФ щодо імплементації Угоди про асоціацію, в тому числі поглибленої та всеохопної зони вільної торгівлі між Україною та ЄС. Про це УНІАН повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: