ГПУ хоче повернути зі Швейцарії та Ліхтенштейну 164 млн євро, вкрадені екс-чиновниками

Вівторок, 12 серпня 2014, 16:14

Генеральна прокуратура України проведе зустріч із представниками Ліхтенштейну та Швейцарії щодо повернення 164 млн євро, незаконно виведених за кордон колишніми українськими чиновниками і заарештованих у банках зазначених країн.

Про це передає Інтерфакс.

"Вже цього місяця в Генеральній прокуратурі України відбудуться консультації з представниками компетентних органів Ліхтенштейну з приводу визначення способів повернути нашій державі майже 27 млн євро, які були заарештовані правоохоронцями Ліхтенштейну на виконання рішення Ради Європейського Союзу", - повідомив на брифінгу у вівторок в Києві речник Генпрокуратури Юрій Бойченко.

Він також розповів, що вживаються заходи для організації найближчим часом аналогічних консультацій компетентних органів Кіпру, де на рахунках у банківських установах цієї країни заарештовано понад 5 млн євро.

"А на початку вересня цього року заплановано візит делегації Швейцарії для обговорення подальших кроків у зв'язку з арештом і поверненням до України 137 млн євро, які були на рахунках колишніх українських чиновників", - зазначив Бойченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: