Жінку-командира Королівських морських сил Британії звільнено за роман на кораблі

П'ятниця, 8 серпня 2014, 16:58

Першу жінку-капітана Королівського морського фрегата  HMS Portland звільнено через роман з офіцером судна.

Про це повідомляє The Telegraph.

41-річну Сару Вест застукали на тому, що вона крутила роман з офіцером судна попри заборону, яка міститься в уставі Королівських морських сил Великої Британії.

Цю інформацію підтвердив речник Королівських морських сил. Згідно з указом вона звільнена з посади капітана і переведена у нижче звання.

"Ми підтверджуємо звільнення Сари Вест з командного поста фрегата і переведення її на іншу посаду", - ззаначено в офіційному повідомленні Королівських морських сил.

Відповідно до статуту Королівських морських сил, стосунки між чоловіками та жінками дозволені до тієї пори, поли вони не шкодять "оперативній ефективності".

На думку головного командування, жінка переступила цю межу.

Сару Вест застукали на тому, що вона крутила роман з офіцером судна

У свою чергу Сара Вест не розуміє, чому до неї застосовано такі жорсткі санкції, і вважає, що її зробили цапом-відбувайлом.

"На кораблі дуже багато чоловіків та жінок і важко контролювати їхні стосунки, однак чомусь мене зробили топ-новиною. Звичайно, є багато недоліків, але судіть самі: ми місяцями плаваємо морем, і це не дивно, що я досі сама", - наголосила Сара Вест.

Згідно з інформацією Королівських морських сил, фрегат HMS Portland перебуває в плаванні в Європі, Африці, Південній та Північній Америках. Під командуванням Сари Вест було 185 членів екіпажу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: