АП визнала помилку у повідомленні про звуження зустрічі в Мілані. Кемерон буде

Четвер, 16 жовтня 2014, 22:28

В інформації адміністрації Порошенка про формат переговорів з Путіним помилково не виявилося даних про участь у британського прем'єра Девіда Кемерона.

Його участь Європейській правді підтвердили джерела в британській дипломатичній службі, а також прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

"Кемерон прилетів до Мілану і має бути на зустрічі. Я не уявляю варіанта, за якого він не буде на переговорах Порошенка та Путіна. Не знаю, в чому може бути причина появи такої новини", - заявив Європравді британський дипломат.

Пізніше прес-секретар президента Святослав Цеголко в телефонній розмові з Європейською правдою запевнив, що згадки про Кемерона не виявилося у повідомленні "швидше за все через технічну помилку".

"Так, Британія має бути на зустрічі. Українське питання – головна причина візиту Девіда Кемерона до Мілану", - заявив Цеголко, пообіцявши виправити помилкове повідомлення на сайті глави держави.

Скріншот з сайту президента

Він також додав, що організаторами вирішується питання участі у зустрічі глав МЗС, завдяки чому у зустрічі візьмуть участь також Федеріка Могеріні та Павло Клімкін.

Речник Порошенка додав, що Україна не може одноосібно визначати формат Міланської зустрічі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.