ЄБРР починає програму консультативної допомоги українському агробізнесу

П'ятниця, 19 грудня 2014, 16:26

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) розпочав реалізацію програми консультативної допомоги українського агробізнесу, орієнтовану на малі і середні підприємства сектора.

Програма фінансується ЄБРР через Мультидонорский рахунок стабілізації і сталого розвитку України і має бюджет 750 тис. євро, розрахований на наступні три роки, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У рамках даної програми компанії зможуть отримати професійні консультації, які допоможуть їм покращити операційні показники, корпоративне управління, стандарти харчової безпеки і якості.

За останні два роки в рамках такої програми було ініційовано 32 проекту в 11 країнах Східної Європи, Центральної Азії, Кавказу і Південно-Східного Середземномор'я. Більше третини компаній, що беруть участь в програмі, вже отримали доступ до місцевого або міжнародного фінансування для подальшого зростання.

ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. Станом на грудень 2014 року банк виділив майже 10 млрд евро в рамках 342 проектів в країні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: