Мінінфраструктури обговорить з Wizz Air можливість повернення в Україну

Четвер, 26 березня 2015, 16:07

Міністерство інфраструктури буде домовлятися про зустріч з українським і угорським керівництвом Wizz Air, щоб визначити, яку підтримку відомство може надати для відновлення діяльності компанії в Україні.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.

"Рішення Wizz Air – це рішення комерційної компанії, яке стало реакцією на економічну ситуацію в країні" - зазначили в Мінінфраструктури.

Як зазначили у відомстві, щоб українське небо стало привабливішим для авіаперевізників потрібне не лише вирішення ситуації на сході країни, але й командна робота усіх гілок влади для підвищення доходів населення, стабілізації курсу гривні, послаблення умов здійснення валютних операцій авіакомпаніями.

"Зараз обговорюється можливість відкрити українське небо на рівні окремих українських аеропортів, зокрема, аеропорту "Львів". Вже відбулися зустрічі з іноземними авіакомпаніями, які зацікавлені в тому, щоб літати в Україну.

Ми вже почали роботу для досягнення двосторонніх домовленостей на рівні авіаційних органів влади низки Європейських країн", - додали в прес-службі міністерства.

Як повідомлялося, група Wizz Air з 20 квітня закриває свою українську авіакомпанію "Візз Ейр Україна". Закриваються маршрути до Барселони, Валенсії, Кутаїсі, Москви, Мілана, Неаполя, Венеції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.