Генштаб ЗСУ і НАТО планують до кінця року розробити Концепцію реформи армії

Четвер, 29 жовтня 2015, 16:26

Начальник Генерального штабу України Віктор Муженко і голова Військового комітету НАТО Петер Павел на зустрічі в штаб-квартирі Альянсу домовилися про спільну розробку Концепції реформування ЗСУ до січня 2016 року.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Місії України при НАТО.

"Було домовлено до січня 2016 року спільно розробити Концепцію реформування Збройних сил України відповідно до стандартів НАТО на середньострокову перспективу", - йдеться у повідомленні.

На зустрічі також були розглянуті ситуація з безпекою на сході України та ймовірні сценарії її розвитку в короткостроковій перспективі.

Окрема увага приділена питанням подальшого реформування ЗСУ відповідно до стандартів НАТО і подальшої допомоги з боку Альянсу в цьому напрямку.

"Петер Павел відзначив уже досягнуті начальником Генштабу ЗС України відчутні результати в реформуванні підлеглого йому відомства, особливо на тлі тривалих зусиль із стримування російської військової агресії", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, 29 жовтня у штаб-квартирі НАТО відбулася зустріч начальника Генерального штабу Збройних сил України Віктора Муженка з головою Військового комітету НАТО Петером Павелом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.