Іммігранти не хочуть збільшення кількості біженців у Німеччині – опитування

Понеділок, 30 листопада 2015, 10:31

Громадяни Німеччини мігрантського походження вважають, що Німеччина не повинна більше приймати біженців.

Про це свідчать результати опитування центру дослідження громадського думки YouGov, які цитує німецьке видання Die Welt.

Так, за результатами дослідження 40% жителів ФРН, мігрантського походження вважають, що країна повинна приймати менше біженців.

Цікаво те, що цю думку поділяють 45% "корінних" жителів Німеччини. Відзначимо, що "корінними" вважають жителів країни як мінімум в четвертому поколінні.

Також варто додати, що 24% німців мігрантського походження вважає, що в Німеччину взагалі більше не слід пускати біженців.

При цьому лише 8% виступають за те, щоб в країну в'їжджало більше біженців. Також 23% вважають, що нинішній притік біженців є прийнятним.

Серед корінних жителів 25% вважають, що потрібно припинити прийом біженців до країни, 6% виступають за збільшення кількості біженців, 20 відповіли, що така кількість біженців є нормальною.

"Звичайно, всі іммігранти знають, що ресурси обмежені. І вони схильні, як і корінні німці, задаватися питанням: а чи не буде така кількість біженців занадто великою? Чи повинні ми ділитися?" – так прокоментував результати дослідження директор берлінського Інституту емпіричних досліджень проблем міграції та інтеграції Вольфганг Кашуба.

Нагадаємо, з початку 2015 року до ЄС прибули 1,5 млн нелегальних мігрантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.