В уряді Британії відкидають заклики до заборони в’їзду Дональду Трампу

Середа, 9 грудня 2015, 16:09

В британському уряді відкидають заклики заборонити в'їзд до Британії кандидату в президенти США мільярдеру Дональду Трампу.

Про це заявив міністр фінансів Великої Британії Джордж Осборн, виступаючи в парламенті, повідомляє The Independent.

Осборн засудив висловлювання кандидата республіканців, які йдуть врозріз з основними принципами США, і заявив, що ці "нісенітниці" слід відкинути і дати Трампу зрозуміти, що такі погляди не вітаються.

Однак, за його словами, ідея використання актиекстримістського законодавства для заборони кандидату в президенти в’їзду до Британії є неправильною.

"Кращим способом подолати нісенітницю на зразок цієї є участь в демократичній дискусії. Слід дати зрозуміти, що його погляди не вітаються, - зазначив Осборн.

Раніше повідомлялося, що британський парламент розгляне питання про заборону на вʼїзд до країни американському мільярдеру Дональду Трампу, оскільки електронна петиція з відповідним проханням набрала більше 100 тис. голосів.

Петиція зʼявилась на урядовому порталі після того, як Дональд Трамп, який нині є кандидатом на посаду президента США, прославився своєю "антимусульманською промовою" під час виступу перед виборцями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: