Мер Роттердама проголосує за асоціацію України та ЄС на референдумі

Середа, 23 березня 2016, 12:43

Мер Роттердама Ахмед Абуталеб запевнив, що на майбутньому референдумі, який відбудеться 6 квітня, голосуватиме за ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.

Про це він заявив під час зустрічі з мером Києва Віталієм Кличком, який зараз перебуває з візитом в Нідерландах, повідомляє УНІАН.

Мер Роттердама запевнив київського міського голову, що голосуватиме на референдумі за ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.

В свою чергу Кличко, який підкреслив, що приїхав з братом у Нідерланди, щоб донести голландцям, за що вони голосуватимуть, і чому це так важливо і для України, і для Європи, заявив, що асоціація для України – це "шанс стати сильнішою, залишитися незалежною державою і втілити реформи. А для Європи це - можливість отримати надійного і розвиненого партнера та сусіда".

Нагадаємо, виборча рада Нідерландів призначила референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС на середу 6 квітня 2016 року.

Раніше в Нідерландах зібрали необхідну кількість підписів для проведення консультативного референдуму щодо ратифікації Угоди про асоціацію з Україною.

Зібрати підписи вдалося завдяки інтенсивній онлайн-кампанії сатиричного блогу GeenStijl, групи громадян Burgercomite ЄС ("Комітет громадян ЄС") і євроскептичного мозкового центру "Форум для демократії".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: