Прем'єр Туреччини вимагає від губернаторів рішучості у боротьбі з тероризмом

Четвер, 8 вересня 2016, 13:30

Прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим в четвер закликав губернаторів східних і південно-східних турецьких муніципалітетів вжити заходів для "боротьби з тероризмом".

Про це повідомляє агенція Anadolu.

"Згідно з (останніми) нормативними постановами, губернатори провінцій мають всі повноваження для того, щоб робити все, що необхідно для боротьби з терористами на територіях тих муніципалітетів, де є осередки терористів, або осіб, які їх підтримують", – зазначив Йилдирим.

Він наголосив і навіть наполіг на тому, що губернатори не повинні "нічого боятися у питанні боротьби з терористами". Премʼєр також наголосив, що губернатори несуть весь тягар відповідальності за спокій на місцях.

Йилдирим нагадав про урядову постанову від минулого тижня, яка дає право губернаторам конфіскувати рухоме майно будь-якого муніципалітету  або інших афілійованих з ним осіб, які винні у використанні своїх ресурсів для надання прямої чи непрямої підтримки терористичним актам чи насильству.

Указ також дозволяє губернаторам відстороняти від роботи працівників муніципалітету визнаних винним у вчиненні таких актів.

Прем'єр-міністр Туреччини застеріг проти будь-якої поблажливості в боротьбі з тероризмом.

Як раніше повідомлялося, турецька влада заявила, що відвернула 229 терактів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: