Журналісти з дружніх до РФ країн перебувають з візитом в анексованому Криму

Фото
Середа, 12 жовтня 2016, 15:05

В анексований Крим 11 жовтня на запрошення так званої "місцевої влади" прибули журналісти з восьми дружніх до РФ країн, у тому числі з двох країн Євросоюзу - Болгарії та Греції.

Про це повідомляє Euractiv з посиланням на агентство ТАСС.

На окупованому півострові Крим протягом п'яти днів перебуватимуть представники ЗМІ з Вірменії, Білорусі, Болгарії, Греції, Казахстану, Китаю, Туреччини і Сербії, щоб ознайомитися з ситуацією в Криму та зустрітися з "місцевою владою".

Повідомляється, що також запланована участь ЗМІ у конференції "Крим в сучасному міжнародному контексті".

"У Сімферополі відкрилася друга Кримська міжнародна конференція "Крим в сучасному міжнародному контексті" на тему: "Нова роль громадської дипломатії у розвитку міжнародного співробітництва", - повідомляється на сайті так званої "Державної ради Республіки Крим".

Фото з сайту crimea.gov.ru

Зазначено, що "учасниками даної конфренції стали керівники державних структур і громадських організацій Криму та Російської Федерації, представники 20 зарубіжних держав, у тому числі європейських і азіатських делегацій, а також іноземних журналістів і юристів".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що група парламентаріїв  чотирьох регіональних італійських парламентів має намір відвідати Крим.

У ВРУ заявили, що візит італійських депутатів до анексованого Криму означатиме порушення ними норм міжнародного права та означатиме схвалення ними політики Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.