Депутат від британських євроскептиків висловився на підтримку Russia Today

Вівторок, 18 жовтня 2016, 14:17

Депутат Європарламенту Девід Коберн від британської євроскептичної партії UKIP висловився на підтримку російського пропагандистського каналу Russia Today, рахунки якого були заморожені у Британії.

Коберн написав низку повідомлень у Twitter, в яких пообіцяв "зробити все", щоб підтримати RT і, заявив, "якщо людина бажає слухати урядовий рупор, вони має перемкнути на Бі-бі-сі".

"Russia Today дала мені можливість висловитися, коли ВВС Scotland цього не зробила, так що я зроблю все для підтримки RТ", - написав депутат.

Після раптової відставки лідера UKIP Даян Джеймс партію знову очолив Найджел Фарадж, який відомий своїми проросійськими поглядами і був одним з лідерів кампанії за вихід Британії з ЄС.

Як повідомлялося, 17 жовтня у Британії заблокували всі рахунки російської державної багатомовної телевізійної компанії Russia Today.

У Британії проведуть розслідування проти кремлівського англомовного телеканалу Russia Today, який оприлюднив недостовірну інформацію про газодобувну компанію.

Нагадаємо, Росія збільшила витрати на інформаційні пропагандистські ресурси у Великій Британії більш ніж на 100 млн фунтів. Телеканал Russia Today має власний офіс у Лондоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.