Австрійська поліція відпустила 20 чеченців, затриманих зі зброєю у Відні

Вівторок, 7 лютого 2017, 10:28

Австрійська поліція відпустила 20 з 22 чоловіків чеченської національності, які були затримані зі зброєю у п'ятницю ввечері у Відні.

Про це повідомляє The Local.

Справу було порушено проти 22 осіб за підозрою в участі у злочинній групі. 20 чоловіків були звільнені за умови, що вони не залишатимуть місто. Двоє досі знаходяться під вартою.

Минулої п'ятниці поліція затримала 22 чоловіків чеченської національності в районі Флорідсдорф, після того, як місцеві жителі помітили, що вони вели себе підозріло, і викликали поліцію.

Поліцейські вилучили пістолет, ніж, пістолет-кулемет з повним магазином. Ще один пістолет був знайдений в суботу після того, як поліцейські обшукали десять квартир.

Віденська поліція заявила, що чоловіки були затримані за підозрою в причетності до злочинної діяльності і, ймовірно, були з конкуруючих банд, але вони не представляють терористичної загрози.

Шістнадцяти з 22 затриманих чоловіків було надано притулок в Австрії, четверо осіб подали заяви на отримання притулку,а ще двом влада Австрії відмовила у притулку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.