Посол Британії розповіла про пріоритети допомоги Україні на рік

Середа, 21 червня 2017, 18:43

Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф розповіла про пріоритети роботи Британії в Україні на 2017 рік.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці прес-служби посольства Британії.

За словами Гоф, серед пріоритетів роботи Британії в Україні на 2017 рік є: підтримка суверенітету та територіальної цілісності України через інструменти дипломатії та проведення військових навчань для ЗС України; підтримка економічного розвитку, проведення реформ та боротьба з корупцією, та надання гуманітарної допомоги постраждалим внаслідок конфлікту на Сході України.

"Ми надалі будемо працювати з Україною з метою гарантування безпеки на європейському континенті", - заявила посол Гоф.

Нагадаємо, сьогодні у Британії королева Єлизавета ІІ відкрила сесію британського парламенту та проголосила програму уряду, також відому як The Queen's Speech. У виступі королеви було оголошено про безліч нових законів, призначених для підготовки країни до "плавного та впорядкованого" виходу з ЄС. З 24 законопроектів - 8 пов'язані з Brexit та його наслідками для ключових галузей.

Зазначимо, ще наприкінці 2016 року посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф запевнила, що можливий вихід Британії з Європейського Союзу не матиме істотного впливу на відносини з Україною, у тому числі на військову співпрацю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.