Скарамуччі назвав голову апарату Білого дому "параноїдальним шизофреніком"

П'ятниця, 28 липня 2017, 09:33

Новий директор із комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі назвав главу апарату американського президента Райнса Прібуса "параноїдальним шизофреніком" і пообіцяв сприяти його відставці.

Про це Скарамуччі заявив під час розмови з репортером видання The New Yorker.

Журналіст видання NewYorker Райан Лізза повідомив, що у середу ввечері йому зателефонував Скарамуччі та намагався випитати, звідки репортер дізнався про закриту вечерю президента США Дональда Трампа та першої леді з Шоном Генніті, ведучим Fox News, та колишнім виконавчим директором Fox News Біллом Шайном.

"Хто злив вам ці дані?...Я прошу вас як американського патріота сказати мені, хто злив вам цю інформацію", - вимагав Скарамуччі у репортера, погрожуючи звільнити весь персонал з комунікацій Білого дому.

Під час розмови Скарамуччі зробив припущення, що той факт, що інформація про вечерю дійшла до репортерів, свідчить, що його супротивники у Західному крилі, зокрема, глава апарату Білого дому Райнс Прібус, ведуть змови проти нього.

Репортер зазначив, що Скарамуччі в ході розмови переконав себе в тому, що саме Прібус був тим, хто злив дані.

"Я всіх їх звільню. Я вже звільнив одного хлопця на днях. Ще є троє з чотирьох, які будуть завтра звільнені. Я доберуся до особи, яка злила це вам. Райнс Прібус... його скоро попросять подати у відставку", - заявив Скарамуччі.

На думку директора з комунікацій, Прібус злив дані, оскільки сам не був запрошений на вечерю.

"Райнс - клятий параноїдальний шизофренік, параноїк", - сказав Скарамуччі.

Далі Скарамуччі заявив репортеру, що на відміну від інших вищих посадових осіб, він не зацікавлений в увазі засобів масової інформації.

Скарамуччі, використовуючи нецензурну лексику, наголосив, що він не такий, як, наприклад, головний стратег Трампа Стів Беннон (наводимо цитату дослівно англійською: "I’m not Steve Bannon, I’m not trying to suck my own cock").

"Я не намагаюся вибудовувати свій власний імідж на тлі суперсили президента (наводимо цитату англійською: "I’m not trying to build my own brand off the fucking strength of the President"). Я тут, щоб служити своїй країні", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно новопризначений директор з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі заявляв, що одним з його першочергових завдань стане зупинка витоків інформації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.