Суд відмовив Манафорту у звільненні з-під домашнього арешту

Понеділок, 6 листопада 2017, 19:01

Суд відмовив у звільненні з-під домашнього арешту колишньому керівнику президентської кампанії Дональда Трампа Полу Манафорту та його колишньому бізнес-партнеру Ріку Гейтсу.

Про це повідомляє CNN.

На слуханні у Вашингтоні суддя Емі Берман Джексон заявила, що не прийматиме рішення щодо застави двох обвинувачених, доки вона не отримає більше інформації про їхнє фінансове становище.

Після того, як ця інформація буде подана, суддя пропонує, щоб Манафорт та Гейтс залишалася під GPS-моніторингом, однак їм буде дозволено поїхати у свій регіон - територія Вашингтону для Манафорта та Річмонд, Вірджинія, для Гейтса.

Крім того, вона пропонує заборонити їм знаходитися поруч з аеропортами та залізничними станціями. Для них також буде введено вечірній комендантський час.

Наступного разу Манафорт та Гейтс повинні з'явитися у суді в грудні, щоб обговорити дату судового розгляду.

Суддя Джексон раніше пропонувала 7 травня 2018 року як дату початку судового розгляду.

Нагадаємо, колишньому керівнику президентської кампанії Дональда Трампа Полу Манафорту та його колишньому бізнес-партнеру Ріку Гейтсу висунули звинувачення за 12 пунктами.

Манафорт є однією з ключових фігур в розслідуванні втручання РФ в президентські вибори в США в минулому році.

Колишньому керівнику передвиборчого штабу Дональда Трампа Полу Манафорту загрожує до 80 років позбавлення волі, якщо його вину доведуть.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.