У Манчестері засудили безхатька, який допомагаючи жертвам теракту, грабував їх

Вівторок, 30 січня 2018, 16:37

У Британії бездомний чоловік, якого вважали героєм за те, що він допомагав пораненим після теракту на концерті в Манчестері, потрапив у тюрму після того, як зізнався, що викрав гроші та телефон у двох потерпілих.

Про це повідомляє Reuters.

Безпритульний Крістофер Паркер перебував на залізничній станції біля стадіону "Манчестер Арена", коли терорист-смертник підірвав бомбу у фойє по закінченні концерту американської співачки Аріани Гранде. Тоді, під час теракту загинули 22 осіб, серед яких - семеро дітей, ще понад 500 осіб отримали поранення.

33-річний Паркер розповів журналістам, що він кинувся до приміщення після вибуху, заспокоюючи важко поранену дівчинку, яка втратила обидві ноги, та жінку, яка мала серйозні травми, та яка померла у нього на руках.

Повідомляється, що його розповідь привернула увагу ЗМІ та громадськості. Тоді, завдяки краудфандингу вдалося зібрати понад 52 000 фунтів ($73,000), щоб допомогти безпритульному.

Однак, Манчестерський королівський суд засудив Паркера сьогодні, 30 січня, до чотирьох років і трьох місяців в'язниці за те, що він викрав гаманець у жінки та мобільний телефон у 14-річної дівчинки, які були серйозно поранені під час теракту.

Він також визнав себе винним у шахрайстві, коли згодом використав банківську карту з викраденого гаманця.

Нагадаємо, теракт у Манчестері стався 22 травня на стадіоні "Манчестер Арена", під час концерту американської співачки Аріани Гранде. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: