Генсек НАТО оголосить заходи у відповідь на отруєння Скрипаля

Вівторок, 27 березня 2018, 13:59

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг оголосить заходи у відповідь на використання нервово-паралітичної речовини для отруєння колишнього російського шпигуна у Солсбері.

Про це повідомили у прес-службі НАТО.

Згідно з інформацією, генсек проведе прес-конференцію у вівторок, 27 березня, у штаб-квартирі Альянсу в Брюсселі о 15:30 за місцевим часом.

"Генеральний секретар НАТО оголосить заходи у відповідь на використання нервово-паралітичної речовини в Солсбері", - йдеться у повідомленні.

Раніше Столтенберг заявив, що нервово-паралітична речовина "Новічок", яка була використана для отруєння у Солсбері, створена на території Росії. Він також зазначив, що це одна із найбільш токсичних речовин, що колись була створена.

Столтенберг також вважає,що Росія не демонструє бажання співпрацювати у розслідуванні отруєння Сергія Скрипаля та його доньки.

За останніми даними, вже 24 країни світу висилають російських дипломатів у відповідь на хімічну атаку в Солсбері у Великій Британії, зокрема - 17 країн ЄС, Україна, Канада, США, Албанія, Македонія, Норвегія та Австралія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.