Уряд затвердив Стратегію комунікації у сфері євроінтеграції

Середа, 25 квітня 2018, 14:23

Український уряд у середу, 25 квітня, затвердив План заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки, який спрямований на промоцію євроінтеграційних реформ.

Про це на сторінці у Facebook повідомила віце-прем’єр з європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Згідно з планом, вперше буде запроваджено механізм соціологічних зрізів поінформованості населення України про зусилля уряду щодо європейської інтеграції України.

Уряд планує власні кампанії з інформування про зміст і цілі євроінтеграції. Протягом останніх років майже виключно всі інформаційні кампанії у цій царині здійснювалися коштом іноземних партнерів, зауважила віце-прем’єр.

"Згідно з березневим опитуванням КМІСу ми бачимо, що 60% громадян бракує інформації щодо стратегічного курсу країни. Зараз ми виділяємо бюджетні кошти, інвестуємо в поінформованість українців щодо стратегічного курсу розвитку країни", - додала міністр.

Климпуш-Цинцадзе зауважила, хоча кошти, закладені в бюджет, поки що далекі від реальних потреб для потужного інформування з боку держави, проте це "відповідальний позитивний крок у правильному напрямку".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: