У Польщі українцям загрожує 20 років в'язниці за контрабанду наркотиків

фото
Понеділок, 7 травня 2018, 13:20

Польська прокуратура внесла в Окружний суд у Перемишлі обвинувальний акт проти трьох громадян України, яких підозрюють у контрабанді наркотиків з Євросоюзу до України та Росії.

Про це пише "Польське радіо".

На лаві підсудних опинилися двоє чоловіків та жінка, яких вважають членами організованої злочинної групи: 39-річний Віктор К. та 46-річний Євген С. та 34-річна Ольга П.

За вчинені злочини обвинуваченим загрожує до 20 років позбавлення волі. Діяльність групи була спрямована на вчинення злочинів проти положень Закону про боротьбу з наркотиками. Зловмисники вивозили з ЄС в Україну великі партії наркотиків.

Зупинити потік контрабанди вдалося співробітникам Прикордонної служби Польщі. Зокрема обвинувачені відповідатимуть у суді за спробу вивезення з Польщі в Україну через прикордонний пункт пропуску "Корчова-Краковець" великої кількості гашишу загальною вагою 237 кг.

pk.gov.pl/

Наркотики перевозили з Іспанії в Росію. Їх переховували у спеціальних конструкціях легкових автомобілів марок BMW X6 та BMW X5 з українською реєстрацією.

Нагадаємо, у Польщі висунули обвинувачення польсько-українській злочинній групі, яка займалася підробкою банківських платіжних карток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.