Путін заявив про необхідність якнайшвидшої зустрічі з Трампом

Неділя, 10 червня 2018, 10:48

Президент РФ Владімір Путін заявив, що прагне зустрічі з американським колегою Дональдом Трампом, однак у Вашингтоні наразі не готові до саміту.

Про це передає Interfax.ru.

"Президент Сполучених Штатів сам неодноразово говорив про те, що вважає таку зустріч доцільною. Я підтверджую, це так і є насправдi. Як тільки, так одразу: як тільки американська сторона буде готова, відразу ця зустріч відбудеться, виходячи, звичайно, з мого робочого графіку", - сказав Путін.

Він зазначив, що конкретне місце зустрічі з Трампом не обговорював.

"Багато країн виявляють бажання надати нам таке сприяння - це і деякі європейські країни, такі як Австрія, мабуть, іншого я не чув, але мені здається це питання технічне. Важливо, щоб ці зустрічі, якщо вони відбудуться, були наповнені конкретним змістом", - додав глава РФ.

Як повідомлялося, Путін попросив канцлера Австрії Себастьяна Курца посприяти в організації зустрічі з президентом США Дональдом Трампом у Відні влітку.

The Wall Street Journal раніше з посиланням на джерела повідомив, що Білий дім перебуває на ранній стадії планування потенційного саміту між двома главами держав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.