Британія "тупа", якщо думає, що РФ пішла на нову атаку під час ЧС - російські дипломати

Четвер, 5 липня 2018, 12:35

Влада Британії нерозумна, якщо вважає, що Росія влаштувала нову атаку нервово-паралітичним агентом в Англії у розпал Чемпіонату світу з футболу.

Про це заявило посольство Росії в Нідерландах у Twitter.

Коментар дипломатів з'явився після того, як британська пара тяжко отруїлася унаслідок, як вважається, випадкового контакту з агентом "Новічок", який також був застосований для нападу на колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку Юлію в Солсбері у березні.

Британська влада не звинувачувала Росію в причетності до нового інциденту, заявивши, що їхнє робоче припущення полягає в тому, що британці були отруєні слідами нервово-паралітичної речовини, що залишилися від первісного нападу.

"Наскільки тупо, як вони вважають, використовувати "знову" так званий "Новічок" у розпал Чемпіонату світу з футболу... Шоу має тривати?" - йдеться у повідомленні посольства Росії.

Двоє британців залишаються у критичному стані після того, як їх було виявлено непритомними у сусідньому місті з британським Солсбері. Британія чекає від РФ роз’яснень після нового отруєння  "Новічком".

Велика Британія звинуватила в спробі вбивства Скрипалів Росію. Москва свою причетність заперечує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: