В "Єдиній Росії" відреагували на логотип партії на пакунках з кокаїном

Субота, 25 серпня 2018, 15:48

У російській керівній партії "Єдина Росія" вирішили віджартуватися у відповідь на інформацію про вилучений у Бельгії кокаїн з логотипом партії.

Про це у Facebook написав заступник секретаря Генеральної Ради "Єдиної Росії" Євгеній Ревенко.

"Ось вона, слава! Тепер і латиноамериканські наркобарони почули про існування партії "Єдина Росія" і навіть вирішили використовувати частину нашого логотипу для маскування чергової партії кокаїну на цей раз з Бразилії в Бельгію. А може бути, і просто сподобався триколор з нашим ведмедем. У будь-якому випадку день задався, було над чим посміятися", - написав він.

Як повідомлялося, поліція Бельгії вилучила у порту Гента рекордну партію кокаїну у розмірі 2 тонн з логотипом партії "Єдина Росія".

Слід зазначити, що у серпні цього року в Аргентині спалили кокаїн, виявлений в одному з будинків посольства Росії в Буенос-Айресі.

Так, у лютому стало відомо, що в школі при посольстві Росії в Аргентині знайшли 12 валіз з майже 400 кілограмами кокаїну. Вони були зареєстровані як дипломатичний багаж. Для встановлення осіб, причетних до наркотрафіку, кокаїн замінили на борошно і відправили до Москви. Загалом у справі затримали шість осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.