Суд у Франції відмовився закрити "представництво ДНР" в Марселі

Четвер, 6 вересня 2018, 14:27

Суд французького міста Екс-ан-Прованс вирішив не закривати так зване "представництво ДНР" в Марселі.

Про це повідомив посол України у Франції Олег Шамшур.

"Глибоко розчарований рішенням суду щодо т.зв. репрезентативного центру "ДНР" у Франції. Розраховуємо на його оскарження прокуратурою: діяльності "представництва" терористичної "ДНР" у Франції нарешті має бути покладено край", - написав дипломат у своєму Twitter.

Глава так званого "представництва" Юбер Файяр на своїй сторінці у Facebook назвав рішення "великою перемогою Донецької народної республіки".

"Французьке правосуддя відхилило всі прохання державного прокурора. Таким чином "представництво ДНР" у Франції визнається і підкріплюється", - написав він.

Нагадаємо, у французькому місті Марсель 25 вересня 2017 року відбулося відкриття так званого "представництва "ДНР".  Його зареєстрували в статусі громадського об’єднання, що не вимагає попереднього дозволу.

У відповідь Франція заявила, що ніколи не визнавала так звану "ДНР" та не має двосторонніх контактів із псевдореспублікою.

Прокурор Франції звернувся до прокуратури округу Екс-ан-Прованс із позовом щодо судової ліквідації так званого "представництва ДНР".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: