Україна закликала Угорщину діяти проти агресії РФ разом зі світом

Четвер, 6 грудня 2018, 14:41

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав офіційний Будапешт долучитися до заходів міжнародної спільноти зі стримування російського агресора.

Про це йшлося під час зустрічі Клімкіна з угорським колегою на полях 25-го міністерського засідання ОБСЄ в Мілані, повідомили "Європейській правді" у прес-службі МЗС України.

Під час зустрічі Клімкін, зокрема, поінформував угорського колегу про акт агресії Росії проти України в акваторії Керченської протоки.

Міністри домовилися також активізувати міжрегіональну співпрацю та прискорити реалізацію спільних прикордонних інфраструктурних проектів. Вони також обговорили питання впорядкування надання угорської допомоги в розвиток Закарпаття.

Клімкін також розповів Сійярто про кроки української сторони у питанні імплементації Закону "Про освіту".

Нагадаємо, міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто став єдиним представником регіону, який не згадав про Україну та російську агресію у своїй промові на міністерській конференції ОБСЄ.

Більше ніж за добу після початку відкритої російської агресії проти України в Азово-Керченській акваторії офіційний Будапешт зробив заяву, в якій, однак, також не було засудження агресора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: