Уряд Нідерландів створив Brexit-монстра для попередження компаній

фото
Четвер, 14 лютого 2019, 15:27

Уряд Нідерландів візуалізував Brexit у вигляді гігантського монстра в стилі ляльки маппет-шоу, що лежить на столі.

Фото з таким персонажем розмістив у Twitter глава МЗС Нідерландів Стеф Блок.

"Ви вже перевірили, який вплив матиме Brexit на вас або вашу компанію? Проведіть перевірку впливу Brexit за адресою http://brexitloket.nl або відвідайте http://rijksoverheid.nl/onderwerpen/brexit .... Не дайте Brexit встати на вашому шляху... або лягти ", - написав Брок.

Міністр опублікував посилання на спеціальний сайт, де голландські компанії можуть побачити потенційний вплив Brexit на свій бізнес.

стартова сторінка сайту, створеного для перевірки впливу Brexit
Стартова сторінка сайту, створеного для перевірки впливу Brexit

Нідерланди є одними з головних торговельних партнерів Великої Британії, і голландські чиновники побоюються, що Brexit може завдати серйозного удару по економіці, особливо в разі виходу без угоди.

Однак уряд Нідерландів заявляє, що країна вже отримала і деяку вигоду від Brexit. Минулого року в Нідерланди прийшли інвестиції в розмірі 291 млн євро і 42 фірми переїхали туди - імовірно, через вплив Brexit.

Крім того, Агентство ЄС з лікарських засобів переїжджає з Лондона в Амстердам через Brexit. Голландці також переконали японських електронних гігантів Sony і Panasonic розмістити свої європейські штаб-квартири в Нідерландах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.