Шторм рухається на схід по всій Європі: щонайменше 6 загиблих

Понеділок, 10 лютого 2020, 19:53

Шторм накрив Європу ураганними вітрами та потужними зливами, забравши життя щонайменше шістьох людей та спричинивши значні перебої в транспортному сполученні.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на АР.

Після удару по Британії та Ірландії в неділю шторм продовжився, залишаючи за собою значні збитки. Відімкнення електроенергії зафіксовано у десятках тисяч будинків по всій Європі.

Двоє людей, 40-річна жінка та її 15-річна дочка, померли у Польщі в понеділок після того, як на гірськолижному курорті на них впав дах, який зірвало сильним вітром. У інциденті також постраждали три людини.

У неділю ввечері біля шведського узбережжя затонуло судно з двома рибалками на борту. Одного з них пізніше знайшли мертвим на пляжі, іншого ще розшукують.

Двоє чоловіків, один на півночі Словенії, інший на півдні Англії, також загинули після того, як на їхні машини впали дерева. У Німеччині водій загинув після зіткнення своєї вантажівки з причепом, припаркованим працівниками, які очищали спричинені негодою уламки на шосе у землі Гессен.

П'ять людей постраждали в Чехії в інцидентах, пов'язаних з буревієм, заявила влада. Одну жінку госпіталізували після того, як її вдарило дерево. Кількість чеських домогосподарств без електроенергії досягла 290 тисяч.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: