МАУ виконає третій спецрейс з українськими заробітчанами до Франкфурта

Вівторок, 5 травня 2020, 16:17

У вівторок, 5 травня, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" виконає третій спеціальний пасажирський рейс з Києва до Франкфурта для перевезення українців, що мають трудові контракти за кордоном.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

"Продовження програми перевезення українських громадян за кордон за трудовими контрактами стало можливим завдяки тісній співпраці авіакомпанії з Міністерством закордонних справ та офісом віцепрем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції", - йдеться у повідомленні пресслужби МАУ.

Для подорожі необхідно мати трудову візу, контракт на термін від 3 місяців і медичне страхування, у тому числі на випадок COVID-19.

"Наразі МАУ отримала замовлення на здійснення чартерних перевезень до Німеччини, Великої Британії, Фінляндії, Швеції, Польщі", - додають у повідомленні.

Назад до СРСР: чому заборона рейсів для заробітчан стосується всіх

Як повідомлялося раніше, після скандалу з блокуванням чартерів із заробітчанами, авіакомпанія все ж змогла здійснити перевезення українських сезонних працівників до Лондона, а згодом і до Гельсінкі.  

Вчора у пресслужбі віцепрем'єра повідомили, що "разом з фінськими колегами уряд України допоможе українським працівникам організовано дістатися на сезонні роботи".  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.