Президент Литви після місяця ганебної війни вірить у перемогу України 

відео
Четвер, 24 березня 2022, 09:53

Президент Литви Гітанас Науседа звернувся до українського народу після місяця війни Росії, висловивши впевненість у перемозі України над агресором. 

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Місяць тому Росія жорстоко напала на вашу країну. Сьогодні ви тримаєтесь гордо, твердо та вільно, готові давати відсіч загарбникам. Литовський народ вітає українських героїв. Ви, що змагається за кожну п’ядь своєї землі, є прикладом безсмертного подвигу для всіх. Слава України - це те, чим захоплюються всі. 

Ми бачимо також ганебні дії ваших ворогів. Їхні численні злочини ненавидить та зневажають у всьому світі. Незліченні жертви цієї агресивної війни не будуть забуті. Український народ відсвяткує день перемоги", - заявив литовський президент.

Науседа додав, що Україна не самотня у своїй хоробрій боротьбі.

"Литовський народ підтримує вас усіма можливими засобами. Ваша боротьба — це також і наша боротьба. Ваш біль — це наш біль. А ваша свобода — це й наша свобода. За вашу і нашу свободу! Слава Україні!", - сказав Науседа.

Нагадаємо, міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас 23 березня особисто відвідав Київ для зустрічі з українським колегою, попри бойові дії на околицях столиці та загрозу ракетних ударів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.