Посольство Британії в РФ не змінюватиме адресу після утворення "площі ЛНР"

Четвер, 7 липня 2022, 16:04

Посольство Великої Британії в Росії заявило, що не буде змінювати адресу після того, як безіменну територію біля нього влада Москви перейменувала в "площу Луганської народної республіки".

Як повідомляє "Європейська правда", про це йдеться в заяві посольства у Telegram.

"Як ми неодноразово сказали сьогодні вранці, актуальні контактні дані посольства Великої Британії в Москві, включно з його адресою, вказані на офіційному вебсайті посольства", – йдеться в повідомленні.

На сайті посольства вказана стара адреса: Смоленська набережна, 10.

На цьому тлі російський поштовий оператор "Пошта Росії" заявив, що звичайна кореспонденція британського посольства, зокрема міжнародна, повернеться відправнику, якщо адреса буде неправильною, хоча протягом перехідного періоду листи та пакети зі старою адресою все ж таки доставлятимуться.

Нагадаємо, у вівторок мер Москви Сєргєй Собянін підписав ухвалу про перейменування безіменної території біля посольства Великої Британії на "площу Луганської народної республіки".

Посольство Великої Британії в Росії тоді заявило, що перейменування території біля установи на "площу ЛНР" ніяк не вплине на позицію Лондона щодо російсько-української війни.

Нагадаємо, раніше депутати Москви затвердили рішення про перейменування території біля посольства США в Росії на "площу ДНР". Після цього дипустанова прибрала згадку про адресу зі свого сайту, залишивши натомість лише географічні координати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.