McDonald's закриє ресторани в Британії у день похорону королеви

Четвер, 15 вересня 2022, 12:28

Мережа McDonald's закриє всі свої ресторани у Великій Британії у понеділок, 19 вересня, на знак поваги до королеви Єлизавети II у день її похорону.

Про це пише BBC, повідомляє "Європейська правда".

Мережа ресторанів швидкого харчування, що налічує близько 1300 закладів у Великій Британії, заявила, що всі вони будуть закриті до 17:00.

Трасс проведе зустріч з Байденом перед похороном королеви - The Times

Представник McDonald's повідомив, що вони вирішили закрити ресторани, оскільки "хочуть дозволити людям віддати шану так, як вони захочуть".

Король Чарльз III затвердив вихідний день по всій Великій Британії в день похорону його матері.

John Lewis, Waitrose, Asda, Primark та багато інших компаній вже заявили, що будуть закриті у Великій Британії в понеділок.

Деякі бізнеси змінять години своєї роботи через похорон королеви.

Похорон королеви Єлизавети II відбудеться 19 вересня, і безліч світових лідерів, членів королівської сім'ї та інших високопосадовців вже заявили про свою участь.

Нагадаємо, Британія зіткнулася з дипломатичною реакцією на організацію VIP-поїздок на похорон королеви, і кілька світових лідерів вимагають спеціального дозволу прибути на офіційних автомобілях.

14 вересня труна з тілом королеви Великої Британії Єлизавети II прибула до Вестмінстерського палацу – наступні дні усі охочі матимуть змогу попрощатися з покійною монархинею.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: