Діти в Осло зможуть безкоштовно їздити в громадському транспорті

Неділя, 4 червня 2023, 15:09

Діти, яких супроводжує дорослий з дійсним квитком, зможуть подорожувати громадським транспортом норвезької столиці Осло безкоштовно протягом цього літа.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на The Local.

В уряді Франції хочуть забезпечувати дітей безкоштовним шкільним приладдям

Схвалений міською радою Осло план передбачає безкоштовний проїзд до чотирьох дітей із дорослим, який придбав квиток, автобусом, залізницею та поромами для громадського транспорту.

Схема поширюється як на мешканців Осло, так і на приїжджих, і збігається з норвезькими шкільними канікулами, які тривають із 21 червня по 21 серпня.

"Це гарна новина для всіх сімей із дітьми в той час, коли все дорожчає. Це також хороша новина для всіх, хто відвідує Осло, які зможуть легше дістатися до пляжів і насолодитися культурними окрасами міста", – вважає Сірін Став, радник з питань транспорту в міській раді Осло.

Минулого року міська рада Осло зробила безкоштовний проїзд у громадському транспорті для дітей після 18:00 у будні дні. До цього діти могли їздити з дорослими безкоштовно у вихідні дні.

Безкоштовний проїзд у вечірній час і на вихідних поширюється на всі зони, в яких працює компанія громадського транспорту Ruter.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: